stuck with each other


svartsjuke monstret!

okej, bara för att jag inte har nått annat speciellt att skriva om och för att uppdatera lite så tänkte jag skriva lite om svartsjuka bara, haha ;) så ja, here we go!

Vet ni vad jag tror egentligen?
Varje gång jag blir svartsjuk,(o säkert många fler) så kommer svartsjuke monstret fram.

Den där hemska, äckliga,fula,otäcka, elaka känslan man får...
Han kryper in under huden och springer runt vid alla ställen han når fram till.
Speciellt i huvudet och hjärnan, för och få hjärnan och tänka att '' OM han gör så, OM det händer, OM de blir så!''

Sen ner i hjärtat, bulta runt det, ner till magen o skaka om den..
så man blir mer orolig.

Och sedan sitter det där monstret magen ett tag.. och går sedan över!

Jag vet att det är så!

och här har ni han haha --->

Info om svartsjuka:

Svartsjuka är en känsla som kan kännas sjukt svår och övervinna.
Ni vet den där klumpen i magen och av att hjärtat dunkar fortare och hjärnan kokar?
I grunden finns svartsjuka i en mycket osäker person.
En svartsjuk person saknar förtroende och betvivlar den andres trohet och är väldigt rädd och förlora den man älskar.
Svartsjuka personer känner sig ofta värdelösa och tar på sig skulden när man blir sviken för en annan.

jag som själv är rätt så avundsjuk av mig tycker det är sjukt jobbigt, jag rent av hatar det! men samtidigt är det bra att vara avundsjuk ibland, det visar bara att man bryr sig om den man älskar! Men låt det inte gå till överdrift, då kan det bara bli jobbigt i ett förhållande till slut!
men till er som läser min blogg, Kloka ord va? ta vara på den ni älskar! :) hare bäst!

20120427

hejhej! min uppdaering har sugit, jag vet. Sry för det men har inte haft nått speciellt kul o så att skriva om, men ajja ska försöka komma igång lite sakta nu igen så får vi se hur länge det håller med uppdateringen o så :) ligger i sängen nu iaf och har precis pratat med min älskling i telefon. Saknar honom såå mycket<3 han ska vara borta en vecka från mig nu så kommer sakna han massa :( träffa han igår så då blev det bara massa mys, och så åkte vi till mjölby och tränade på att dansa till balen. Måste säga att vi var rätt duktiga faktiskt!;) hehe, men ne ska sätta på en film snart och mummsa på min marabou! mmm ;)haha hare bra sålänge!
mina balskor kom idag, äntligen!! :)

life by the drop

heej! idag vakna man vid 12 ungefär och så fixa jag lite frukost sen åkte jag och sola (a) sen hem och träffade agnes, gick ner till vätterviksbadet. Inte vart där sen i somras typ, så var ett tag sen hah :) sen gick jag hem och duschade och fixa lite och just nu har jag precis lyckats stämma min gitarr, överlycklig fatta, HAHA! ne men har inte lyckats så bra med det förut så att säga ;) men nu äntligen! väntar också på att Christoffer ska komma hit, så det blir mysmys♥


why start a fire

Soooova nu! de måste jag verkligen, fick skjuts hem av älsklingen förut:)<3 o vad har vi gjort idag då? vi har kollat på film och myst mest♥ finns inte så mycket mer att säga om dagen faktiskt känner jag,haha! sen dessutom så är jag jättetrött så orkar inte skriva mer. Vi hörs imorgon, godnatt på er!


haha, alltid lika seriös ;)

hemkommen från skolan

är hemma nu, så himla skönt att gå halvdagar ;) vet dock inte vad jag ska göra nu, äta nått tror jag. Har sms:at älskling hela morgon fram till nu men han svarar inte. Aja, han svarar la snart :). Blir iaf att åka till skänninge sen när han slutar och va med honom. Åhh nu svara han, hahaa skumt! ;) får se vad i hittar på för nått skojj! hah. Men ska ta och fixa lite att äta nu och sen ska jag duscha, raka benen osvosv. Later! :)




studiedag!

haft studiedag idag! dagen började med att jag vakna upp hos älskling :) sen gick vi upp, han åkte till skolan och jag tog 09:10 bussen hem. Väl hemma duschade jag och sen gick jag och la mig igen, var jättetrött så sov i några timmar. Hah, sen så gick jag ut för att träffa madde, vi gick till agnes. Vi gjorde la inte så värst mycket, vi gick ut och madde gick hem så jag och agnes gick runt och prata lite bara, låter askul jag vet ;) haha, ne men vi gick hem sen för det var så sjukt kallt ute. Så när jag kom hem mös jag ner i sängen med varm chocklad så jag skulle bli lite varm. Alldeles strax ska jag sova och förbereda mig inför skolan imorgon. Skojj! eller...? nja. Haha, men ajja har legat och sms:at lite med älskling nu också innan jag ska natta ;) hah, men har inget mer viktigt att skriva så säger godnatt nu! :)

20120415

klockan är 15:11 just nu och det jag har hunnit med är att gå upp, cykla till stan och sola, älskar't! sen åkte jag hem och ska alldeles strax duscha och raka benen osv. Sen vid 5 tar jag bussen till älskling. Vi ska nog se på bio idag, om det finns nån som är bra ;) annars får vi väll se vad vi hittar på för nått! :) men nehe, om man skulle ta och fixa sig lite då. See you!


Ben Howard




20120413

kom hem från agnes för ett tag sen, i regnet dessutom. Så vart jätteblöt, usch jobbiga regn! resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt :) annars idag då så har jag vart med min finis, vakna och gick upp vid ca halv 12-12 nånting och så åt vi en rejäl frukost:) sen myste vi mest bara♥  han tog 16:50 bussen hem och så drog jag direkt till agnes. Ae men nu ska jag nog krypa ner under täcket och kolla på en film tror jag. Ha en fortsatt trevlig fredag! :)


haha, så oseriös! bjuder ;)

19:12

seg dag, väntat på att älskling skulle smsa och efter några timmar gjorde han det. Sitter just nu och väntar på att madde ska komma iaf. Får se vad vi ska göra, prata lite osv om lite sakerrr. Senare ikväll när älskling är hemma kommer han nog hit och sover här, myspys! Aja, har egentligen inget vettigt att skriva. TTYL

godmorgon!

godmorgon! :)

ska strax åka ner till stan i det här trista vädret och sola en stund hade jag tänkt, blir nog en 20 minutare :) skönt! sen får jag se om jag kanske ger mig ut på en springtur, får se hur det blir med det. Ikväll kommer älskling hem äntligen, saknar honom! även fast vi sågs senast igår innan han åkte, hehe♥ ska träffa honom imorgon efter han har jobbat så sover hos honom då också eller så sover han här. Men ne, nu ska jag ut i regnet.. See you!


00:17

nehe, om man kanske skulle sova då, eller kanske kolla på en film först och sen sova? får nog bli så :) om jag nu kan somna. Tänker på älskling hela tiden, ååh!<3 kan det inte bara bli onsdag eller och så han komma hem från den där kryssningen (a).. aja, får försöka somna, men film vare först ja! :) hörs mer imorgon, godnatt!


inspiration tatueringar



20120410

hejhej, nu kan jag blogga igen! fast får se hur uppdateringen blir ändå, känner mig inte så sugen på att blogga så mycket just nu. Har inget speciellt att skriva om så.. men aja, stay tuned ändå ;) inatt sov jag hos bebi och åkte hem vid 1 tiden för han skulle sen med bussen klockan 3 (?) mot stockholm där han då ska på studentkryssning. Vilket jag inte gillar sådära jättemycket att han ska på ;) haha. Men jag litar på min pojke♥ kommer dock ändå vara orolig hela kvällen/natten. Men ne ska försöka lugna ner mig! blir att vara hemma och ta det lugnt ikväll iaf, får se kanske kollar på nån film eller så.


saknar <3

20120406

hejhej! nu är jag framme här på Öland i Böda. Eller hah, kom fram vid 1 tiden ungefär så har vart här ett tag då :) just nu gör vi inte så värst mycket, Melinda är värsta osocial ;) får se vad vi hittar på sen, sånt som märks! vaknade typ nyss också, har sovit ca 1 och en halv timma för var så sjukt trött. Sov knappt nått i bilen så inte så konstigt kanske. Men nu så är jag pigg igen! ;) ajja, men kommer nog inte bli så jättemycket uppdatering tyvärr, så ni får vänta tills jag kommer hem igen helt enkelt men ni överlever nog ;) hah, ne nu ska vi snart äta och har ändå inte mer att skriva. Hare bra sålänge, see ya!


måste packaa!

som sagt, jag måste verkligen packa nu. Imorgon ska jag upp klockan 06.00 nämligen, och så bär det iväg till Öland :) stannar till måndag som jag nog skrev i ett inlägg tidigare. Så aa blir att packa när jag skrivit klart detta. Idag var jag i skolan och efteråt så åkte jag hem och åt lite, sen åkte jag till skänninge och skulle va med älskling. Haha, hade tänkt att jag skulle överraska honom och bara komma till honom utan att han visste vilken tid jag skulle komma. Så aa då åkte jag dit vid halv 2 och så öppnar jag dörren och skriker "hallåå" men så är han inte hemma utan bara hans mamma, haha bra där ;) så satt och prata med henne ett tag och väntade på att bebi skulle komma hem. Haha, så kan det gå! myst massor och haft med bäst har vi iaf♥ tog 21.07 bussen hem och duschade och aa, nu ligger jag här. Men juste, packa vare ja! hah, see ya! hare bäst sålänge :)


har verkligen inga nyatagna bilder så får bli en från i somras


6 månader<3



idag har jag och mitt hjärta 6 månader tillsammans. Dom bästa 6 månaderna i mitt liv. Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva♥

sooova

älskling åkte för ett tag sen, så nu är jag ensam :/ saknar honom redan! men blir o träffa honom imorgon igen så :)
aja, imorgon ja.. då blir det först skolan för min del, slutar halv tolv och begér mig då hem först och sen åker jag till älskling och är med honom heeela dagen, vi har ju 6 månader (a)♥ blir sista gången jag träffar honom på nästan en vecka :( (kommer till det) sen tar jag bussen hem till vadstena runt 9 tiden eller nått sånt kanske och träffar då agnes och nina, sen åker vi till motala och spenderar kvällen där  på hugos. Vet nog dock inte om jag stannar sådär jättelänge. Ska nämligen upp tidigt på fredagmorgon. Nu kommer det jag menar med att jag inte får träffa älskling på en vecka nästan för er som vill veta osv. Haha! ne, men jag ska till Öland på fredag och fira påsk där och stannar till måndag. Men sen när jag kommer hem så ska älskling på studentkryssning på tisdagen till onsdagen. Kanske hinner ses då den dagen han kommer hem eller på torsdagen. Hoppas på onsdag (a) men sen kan jag va med honom huuur mycket jag vill! :D haaha, aa nu vet ni ju iaf det, intressant va?.. :) ae, men vet ni, nu ska jag sova så vi hörs imorgon. Godnatt!!

haha aw



min och agnes nya bästisar♥ haha, söta!

Innan jag kände dig



Här blev jag den jag är,
här kommer jag förbli,
här har jag längtat bort,
här har jag känt mig fri,
här jag har blickat framåt
men ofta tittat ner, jag är nog
inte det du drömmer om men
jag är det du ser.



dagens


dagens outfit!

tränat

har precis vart och tränat ett zumba pass med agnes! skitkul vare, haha. Nu blir det att hoppa in i duschen och sen kolla på tv och mysa lite för mig själv bara :) annars idag så drog jag ner till stan och sola en stund, sköönt! annars har det inte hänt så mycket. Kurrar i min mage nu kände jag, ska nog äta lite också, hehe! TTYL




20120402

ska snart begé mig till skolan. Älskling sov här inatt och han tog halv ett bussen hem. Han är ledig både idag och imorgon, fusk.. aja, går bara till 3 idag så jag ska väl överleva ;) men måste åka nu för börjar om 10 minuter, lär komma försent idag också :( haha, så typiskt mig, även fast jag hade sovmorgon. Men ne, vi hörs senare eller nått. CIAO


RSS 2.0